IBSEN KERAMIK

Man siger om mine ting, at man kan se, at jeg er arkitekt! Det er der måske noget om. Med en arkitektuddannelse i bagagen, har jeg altid interesseret mig for design, struktur, farvesætning, materiale og overflade.
Jeg holder meget af at eksperimentere med formgivning, æstetik og udtryk, og det er en fornøjelse, hver gang det lykkes at ramme det udtryk, jeg gerne vil have. Her inspireres jeg ofte af billedkunstnere og skulptører. Jeg inspireres også af den håndværksmæssige kunnen hos pottemagere og andre keramikere.

Jeg arbejder mest med unika ting i stentøj, men har i de senere år også arbejdet en del med raku-teknik, herunder nøgen raku. 

Jeg anvender flere forskellige lertyper og næsten altid begitning, som er indfarvet med oxyder og stains. Jeg bruger til gengæld meget få glasurer – et par farvede og ellers få transparente matte og blanke glasurer. Jeg bruger ofte ren aske som glasur. Jeg forgløder både raku og stentøj ved ca. 950 gr. og glasurbrænder stentøj ved ca. 1280 gr. 

Man kan se mere om mine arbejder, om udstillinger og om mig på på www.ibsenkeramik.dk.
Se også vedlagte billedmateriale. 

De senere år har jeg haft en omfattende udstillingsvirksomhed - på censurerede udstillinger, gallerier, udstillingssteder og hos kunstforeninger.

Vesthimmerlands Museum, Aars - Per Kirkeby Salen

"Pas på den gode smag. Den står tit i vejen for noget, der er endnu bedre..."
Peter Bastian

LARS IBSEN - HOLMBJERGVEJ 99 - KNEBELBRO - 8420 KNEBEL - CVR 15767375
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk