IBSEN KERAMIK

Du er altid velkommen til at kontakte mig ...

Via kontaktformularen nedenfor 
    

tlf:  2425 5403   eller  email:   ibsenlars@gmail.com   

 

Du er også velkommen til at besøge mig på
Holmbjergvej 99, Knebelbro, 8420 Knebel - ring venligst i forvejen.

 

NYHEDER PÅ MAIL
Hvis du gerne vil have en email om nye udstillinger, så kan du tilmelde dig nedenfor i feltet Nyhedsbrev. 
Du framelder dig maillisten ved at afmelde dig via feltet Nyhedsbrev. Du kan også sende mig en besked via kontaktformularen eller på mail, hvor du skriver "STOP", så sletter jeg dine oplysninger.

Lars Ibsen

KØB AF TING

Ønsker du at købe en af mine ting - evt. til en gave, så bytter jeg og giver pengene tilbage, hvis tingen returneres i uskadt tilstand indenfor 20 dage fra købsdatoen. Leverings- og returomkostninger dækkes af køber. 

Hvis tingen købes gennem et galleri, en kunstforening eller på en udstilling, så gælder galleriets / kunstforeningens / udstillingsstedets bytte- og returneringsbetingelser.

Kontaktformular

Nyhedsbrev

Vigtig viden:  Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler om databeskyttelse i Danmark og resten af EU. Jeg skal på den baggrund oplyse dig om, at din email-adresse og dit navn vil komme til at stå på en liste opbevaret af mig, hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev. Denne mailliste bliver udelukkende brugt, når jeg udsender mine nyhedsbreve. Den bliver ikke delt med andre virksomheder, institutioner eller personer. 

LARS IBSEN - HOLMBJERGVEJ 99 - KNEBELBRO - 8420 KNEBEL - CVR 15767375 - M 24255403
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk